haha jag som ekorre, miki har lekt med mig och mina tänder i photoshop..

haha jag som ekorre, miki har lekt med mig och mina tänder i photoshop..


2 kanske

Linnéstadens bibliotek vill att jag ska betala 300 spänn för en bok som jag aldrig lånat. Det är nästan skrattretande. Även om det faktiskt inte kan vara så, så känns det som att det är ett person angrepp.  Haha du .ser ut att vara en sån som läser poesi och titta här vi ligger lite på minus i budgeten här, vad praktiskt! Som att jag skulle läsa Ann Hallström liksom, så lågt sjunker jag inte.Oj nu var jag elak igen. Synd. Det är Bruno K. Öijer, Bob Hansson, Johannes Anyuru och estradpoesi som gäller för mig. Ingen jävla Tranströmer. 

På tal om det så måste jag tipsa (jag vill gärna tro att folk läser min blogg, även om de inte gör det) om Hagapoesin, på hagabion lördagen den 3 måste det bli. Då är det avslutning där, det lär bli väldigt kul, mycket bra poeter, Fritjoff hittar säker på något sjukt men roligt, gott fika, Allt som kan tänkas på en lördag mellan 6 och 8. Kom dit! JAg kanske läser.. Nej det gör jag inte, är aldelles för feg för det. Jag tror att jag antingen kommer dö för att jag gör brt mig och alla säger "Jasså du, det där var ju inressant" efter jag har läst eller för att jag gör bort mig innan jag ens ha läst och typ trillar upp på scenen eller nåt. Jag hade i alla fall dött. Fast för att vara lite bitter, vad hade det spelat för roll?

Det är roligt att vara bitter. Eller det är det inte alls, men man kan låtsas att man är bitter för att det är roligt för då anses man ha ett intressantare liv en om man bara hade varit bitter. Och man vill ju alltid bli ansedd att ha ett spännande liv. Jag hade mycker hellre haft ett spännande liv en till exempel en flashig bil, då inräknat att jag är en bilnörd och har drömt om att ha en vit ford mustang -69 hur länge som helst.. Man har roligare och man blir roligare. Lite tragiskt att man inte kan låtsas så mycket. Det är alltid jobbigt när man inte kan låtsas. Ibland kan man ju tycka att det är det ända man är bra på.. Eller det kanske bara är jag.

Idag har jag suttit och tänkt på djupa saker( jag skolkade, vi hade idrottsdag, varför tycker våra lärare om att plåga oss, är det kasnke därför de har blivit lärare, en några frågor att besvara). Jag har inte kommit fram till mkt, antingen för att mitt iq bara räcker till att ställa frågor och inte till att besvara dem eller för att svaren helt enkelt inte behövs, jag tror att det första stämmer bättre tyvärr. Men en sak kom jag på, som vanligt handlar den om musik, det är det ända ämne jag har någon som helst koll på. Björk är min gud! det kom jag fram till. Det är den enda musiken jag alltid kan lyssna på, vare sig det regnar eller om solen skinner, om jag är lessen, glad eller vill döda någon, så understryker hon allt det. Man undrar ju lite vad hon skulle tycka om allt det här, eller om mig. Jag tror att jag ska maila henne, vara lte av ett fan för en gång skull typ. JAg ska maila henne! så det så.

För att härma Navids blogg lite, jag kan inte hjälpa att han är smartare än jag!

Lyssna: på Beck - Loser - för att den är rolig och sommar för mig.
                     Björk - I have seen it all från Dancer in the dark-soundtracket - för att den är helt under bar
                     Vinden i träden.

Se: på solen - man vet aldrig när den försvinner igen.

Gör: gå till ett ställe du aldrig varit på innan, tänk andra tankar, känn på ett annat sätt än du brukar,kanske hjälper.


Halt här får ingen pasera..

Här sitter och lyssnar på en gammal blandskiva, den där ebba grön låten som brukade göra mig på ett sånt revlolutionärt humör. Halt här får ingen pasera, kommer ingen förbi, kommer aldrig över nå mera så gå är du snäll om ditt liv är kärt. Det känns så himla mkt 5:an, nästan sjukt länge sen. Sen kommer de där u2 låtarna som bara får en att gråta. Inte för att man är lessen utan bara för att liksom. Som att de utlöser känslor som man inte visste fanns kanske. Jag kanske inte är så medveten om hur jag mår trots allt. Jag kanske är jätte deprimerad eller helt enkelt lycklig, hur ska man veta, det är ju inte så att jag har något att jämföra med.

Calle vill ut och röka, jag vill sova, han bor liksom på linnéplatsen typ, det är ju liksom 2 hela hållplatser ju. Tror han att jag är hurtig eller?

JAg är bara väldigt facinerad av ljuset över taken mittemot. Huset får en gloria av något som kan liknas vid ett hopp. En doft av något som inte längre är vinter, något som inte är mörkt och obehagligt längre. Jag tolkar in massor  i bara det lilla ljuset som sträcker sig så långt att det når mig. Det är som i Killing me softly, lauryn hill vet precis vad jag menar. Hennes version är bäst så hon borde veta. I feel numb. u2 var det ja, jag tror att jag är sentimental idag, de vet liksom vad jag känner, alla de musiker jag lyssnade på för massa år sedan. Jag vet inte var jag är på väg alls. Nu är det sommarn som gäller, det där ljuset som en bra aura. et är det ända jag har att se fram emot, sen kommer gymnasiet o allt ansvar.Elller det kanske var att ta i, vi får nog vara barn ett tag till hoppas jag. Pompompom satelite of love pompompom satelite of love. I´ve been told, that you´ve been bold, with blabla bla. Jag tror jag har fattat fel där, i texten.

Ja Ja .. nu vet folk i alla fall att jag är skum när jag är trött, lyssnar på velvet underground och kasnke lite mer, att jag vill vara revolutionär i alla fall.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!