Fatboy

Förkylningen. Den är ett faktum igen. Den sköra kroppen blev så tagen av det sjukt ovärda igår kväll så att den gav upp. Pappa blev kär i Fatboy och J var det redan innan, så jag följde med. Men jag har blivit gammal, tycker att det är lite jobbigt att vara ute efter tolv typ. Sängen är ju det mest värda just nu. Men i alla fall förbandet spelade i två timmar men jag kunde inte titta mot scen hälften av tiden ens. Trummisen var det äckligaste jag har sett i mitt liv. Vulgaritet är ju sjukt kul men han var så vidrig och pubertal så att resten av bandet också blev trött på honom till slut. Fulla 60åringar som dansar in i ens redan utstickande armbågar. En brud som praktiserade petting med en annan brud samtidigt som hon blev grävd i röven av en stor tjock kille. Mitt människohat bara växer för varje utgång.

Men i alla fall, när Fatboy gick upp på scen i fina kostymer så blev livet lite bättre. Filmstjärnesångaren var så fin i vit kostym och sammetsrösten. Men klockan var två och min rygg var paj så vi drog låga hemåt genom partystaden.

Hittade också snubben med de finaste läpparna, stod och kollade på honom hela kvällen. Men jag tror att han blev rädd. Jag har tappat min charm haha.

Nu ska jag snart jobba, hoppas att jag inte går av. Men det kanske väger upp att jag hade kramp i händerna efter ihärdigt pianospel innan förra arbetspasset. Sjukt töntigt men ack så sant.

Bruno K. ikväll. Jag peppar på min gamla idol, det kan bli fint.

Jobb imorn med, men sedan är det lov och jag fyller myndig. Som sagt är jag inte peppad på utelivet så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kom i alla fall fram till att djur är de bästa människorna så jag och J ska fly staden och åka till Nordens Ark. Och kolla på de bästa människorna i världen.

Detta inlägg blev mer en checklista för min egen del, men ja.

En sak till, boken. Jag gillar den. Jag känner mig till och med lite professionell. Pratade med klassföreståndaren igår och försökte förklara mitt koncept. Det känns därmed inte så himla långt borta, som att det faktiskt kommer att hända. Även om det är det läskigaste som finns att låta andra läsa det man skrivit så är jag kanske lite beredd nu. Eller i alla fall mer beredd än jag varit hittills. Jag vill korr-läsa och skicka iväg. Roligt. Mitt tillfälliga kall, woho. Trevlig dag, solen lyser. Bra grej.     


Siqueiros










Mejico

All you have to do is choose

Det blåser och regnar såklart. Och är svinkallt. Såklart. Min tidsuppfattning har försvunnit helt. Sen förra onsdagen. Eller jag har ingen aning om när tisdagen blev onsdag. Eller att jag gjorde saker två gånger på onsdagen men med en natts sömn emellan. Jag gick från lyckligare till olyckligare. Från kravlöst till det sjukt ångestladdade motsatsen. Flygplan och båtar. Normala intressen, vart tog de vägen? Sport eller tv liksom. Eller mig. Balansen är tappad och blåmärken i de konstigaste formerna är fint utplacerade på min sköra kropp. Diskplock, viktorianska jag och tredjedelar av 75.

Kvibergs marknad igår, vi köpte 700 klockor till mamma, hittade en borttappad tax och blev stött på av en fräknig arab. Tjock var han också. Men rätt så harmlös.

Fick min första lön i fredags, woho. Undra vad jag ska göra med den? Eh. Den här fittstan är i alla fall inte medräknad. Det luktar kanelbullar nu och jag skriver ointressant. Hoppas att ni/du som läser detta gör vettigare saker än jag. Salud.