INTRO

I natt drömde jag om att jag drog av mitt eget skinn. Det var helt sjukt. Det började vid fötterna och fortsatte upp längs med benen, även ett plåster följde med. Att trilla ner för trappor eller att tappa tänder i all ära, men det här måste ändå ta priset. Stressen liksom. Konstant nära till tårar och till ihopbryt. Och snart kommer mer hormoner, gud så välförtjänat. Men mamma köpte rosenrot så nu ska jag uppstyras, "förminskar känslan av stress" står det till och med på paket. Ja tack. Men ändå, det är helgen och sedan måndag och sedan tisdag och sedan är det i princip över. 12 år av skolgång är över. Och Barcelona är ON, min livlina även om det är tunn och bräcklig så är det i alla fall en lina. Så det är ON.

OUTRO

Jag tror att jag håller på att bryta ihop. Kasta in handuken.
Springa in i en vägg. Bli en våt fläck. Dö.
Dessutom sätter jag tydligen mig själv i andra rum, på andra plats, sekulärt.
Jag behöver fan hjälp.

Fler ord än tre...

... är namnet på boken jag faktiskt lyckades skriva. Och trycka. Och fortfarande vara relativt nöjd med. Pärmen är grym och det bevisar tillängningen också. Sådant är viktigt. Jag är dock trött på min egen text, men jag antar att det är naturligt. Men det hade vart skönt att älska den. Men det kanske är en period. Och andra sidan så blir det mindre smärtsamt kanske, om någon sågar mig och jag håller med om att det är dåligt. Jag vet inte. På torsdag är hela grejen över. Eller en av alla grejer. Sedan kommer mer och mer och mer. Men om en månad och några dagar är vi fria och friställda. Även om jag väldigt mycket hoppas på internationellt jobb så är det ju verkligen inte säkert.
Just nu sitter jag i en pyjamasliknande kreation plus studentmössan. Trots att den är uttänjd så är det fortfarande en aaning för liten. Har lite ont i huvudet efter kanske 20 min. Man kanske kan ha den i ett snöre hängandes på ryggen. Jag trivs ändå inte i hatt liksom.
Balen är på söndag och jag ska sy en pillerburkshatt tänkte jag. I svart tyll, grå tygblomma och röda pärlor. Kan bli fint tror jag. Med lite diciplin som jag inte har, och skills som inte heller är så närvarande. Tyg till studentklänningen införskaffades igår, och jag blir inte vit!! Ljus men inte vit. Det känn bra, jag är ju så alternativ i hjärtat liksom.
Jag borde plugga till ett av de där proven ja, istället har jag hetsat F att skriva ett CV för att hon också ska söka det internationella jobbet. Eller snarare jag skrev det, och F låg bredvid mitt otympliga instrument och ritade monster/mongolida människor. Men det var roligt, jag är ju så himla rolig. Hon vågade dock inte skicka i väg det CVt utan att ändra hälften av mina utsvävningar. Jag är ju så spexig. Jag fick bullar också. Där försvann Beach-09 men vad fan.
Sedan går jag ju på penicillin nu igen, på grund av mitt frånvarande förnuft och inte så mycket det kalla nätterna. Och så mina män då. En kom hem men alla bor fan i förorten. Borde jag börja ragga linnébor? Det kanske går bättre då? Men tvek på det ändå alltså. Nu ska jag plugga på provet jag skulle pluggat på igår och alltid. Jag saknar utsidan av mitt rum. Och solen. Och min alldeles egen Daidalos.