Scottland takes drugs in psychic defense

image31

"Samhället uppfinner en falsk och invecklad logik för att suga åt sig och förändra människor vilkas beteende rör sig utanför dess huvudfåra. Anta att jag känner till alla skäl för och emot, vet att mitt liv kommer att bli kort, är vid sunda vätskor, och så vidare, men ändå vilja gå på smack? Det tillåter dom inte. Dom tillåter det inte, därför att det skulle ses som ett tecken på att dom själva kan ha missuppfattat eller misslyckats med något, om någon helt enkelt väljer att förkasta vad de har att erbjuda. Välj oss. Välj livet. Välj amorteringar; välj tvättmaskiner; välj bilar; välj att sitta i soffan och glo på hjärnbedövande och själsdödande frågesporter medan du stoppar i dig en massa skräpmat. Välj att ruttna bort och ligga och pissa och skita på dig på nåt hem, som en enda stor jävla olägenhet för de själviska, korkade, fördärvade, bortskämda små skitarna du satt till världen. Välj livet.

Men jag väljer att inte välja livet. Och om de jävlarna inte kan hantera det är det fan deras eget jävla problem. Som Harry Lauder säger: keep right on to the end of the road..."

Läs Trainspotting av Irvine Welsh. Typ nu. Så genomgående sjukt klockren.


Kommentarer
Postat av: navid

grymt!
då gör du så här: söndagar är den bästa dagen i london. då är det spitfield market i östra london. du tar tunnelbanan till liverpool street station. sen frågar du dig fram till marknaden. därefter så finns ytterligare två marknader som är skitsofta. massa nya och upcoming designers som gör egna grejer som du kan inhandla. dessutom finns massa galna butiker längs brick lane. om du kollar runt så finns där även en del banksymålningar på väggar och sen kan du köpa små tavlor med banksymotiv som är skitsofta.
dessutom ska du försöka besöka soho, skitmysigt med massa restauranger och fik, notting hill är jättefint, portabella road (där finns också en marknad), china town för god mat och så ska du försöka hinna med ett besök på tate modern som är ett grymt och skistort konstmusem som just nu har en utställning med två helt galna snubbar.
kick ass och ha en grym vistelse i london kompis! peace / navid.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback