MAS BA

Vi hängde kvar i BA lite till. Vi gillade fortfarande stan. Lite bo-potential till och med. Det regnade i en kvart en gång och dagarna efter det var det till och med inte dödligt varmt. Precis lagom. Och den är fin också.
Vi åkte till La Plata som ligger utanför BA för att hänga lite med Noreas vän och hennes argentinska pojkvän som just nu bor där. Vi hängde i en trädgård ute på landet, drack öl och dillade om språkförbistringar och varför chilenare egentligen är snällare än argentinare. Trädgården tillhörde vännens pojväns kompisar vars familj (förlåt för de tusen leden) har en pastafabrik i ett litet hus på tomten! Vi kikade in och ville bara stanna kvar för alltid, spela pingis och äta pasta och hänga med deras gigantiska hund Julia.
Det var dessutom fest för att man firade japanskt nyår. Detta jippo var surealistiskt. En stor festival med halvoklara geishor och massa mat och barn överallt. Fyrverkerierna som hör tolvslaget till började kvart i 11. Vi drack öl och när vi kom "hem" så åt vi världens godaste glass och lyssnade på pojkvännen som spelade saxofon till Veronica Maggio-låtar (han älskar Veronica Maggio och Floda).
Vi åkte tillbaka till BA och drack mer kaffe och åt mer glass. Nu hade det hunnit bli pinsamt att gå till favoritglasstället då det till vårt stora förtret alltid var samma två killar som jobbade där. En av dem sa att Noreas tatuering var "raro... pero bueno".
Sedan kollade vi på konst.
Och när vi hade gjort det så tyckte vi oss förtjäna öl. Vi gick på en trumshow som var HUR god som helst. Vi drack öl ur enliters-glas och dansade tills vi var dyblöta. När vi gick till efterfesten han vi torka till hälften men efter en stärkande empanada så var vi good to go igen.
Jag är högst medveten om alla tempusändringar det finns i det här inlägget, man kan kanske rent utav hitta dem alla. Och det kan man ju se som en rolig grej. Efter detta flög vi till La Paz. Och med detta hänvisar jag till nästa inlägg. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback